Kontoret

Heidi Kristin Hansen

Stilling: Daglig leder
post@bjerkakerbarnehage.no

Heidi har jobbet i barnehagen siden 2000. Begynte på lille avdelingen som assistent, var ferdigutdannet førskolelærer i 2005 og har jobbet både på lille og stor avdelingen. Tiltrådde som daglig leder i januar 2017.

Lilleavdelinga

Torgunn Gamst

Stilling: Pedagogisk leder

Torgunn er pedagogisk leder på lilleavdelinga. Hun har vært ansatt hos oss siden 2007, og har videreutdanning i veiledning. Torgunn har tre barn.

Fatima Zahra Ghabbour

Stilling: Assistent

Fatima har vært mamma i barnehagen vår i flere år, og har jobbet litt som tilkallingsvikar. Hun ble ansatt i fast stilling her i januar 2013. Fatima kommer opprinnelig fra Marokko, og har tre barn.

Storavdelinga

Harrieth Hansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Harrieth har jobbet i barnehagen siden 2001. Hun har jobbet på begge avdelingene. Harrieth har to voksne barn.

Vegard Eines

Stilling: Pedagogisk leder

Vegard begynte som pedagogisk leder denne høsten på storavdelinga. Han har tidligere vært ansatt som støtteressurs og som vikar. Da Vegard gikk første året på utdanninga var han student i barnehagen vår.

Karoline Nilsen

Stilling: Barnehagelærer

Karoline begynte å jobbe hos oss 01.08.15. Hun er ansatt som pedagogisk leder. Karoline er barnehagelærer med fordypning i språkstimulering og begrepsbygging.

Andre ansatte